Eyes as Big as Plates ready for Pecha Kucha Oslo

Invited by The Finnish-Norwegian Culture Institute, Riitta Ikonen and me will be presenting our first collaborative venture Eyes as Big as Plates at the Oslo Pecha Kucha night on Thursday 8th September.

Doors open at 19.30 and presentations start at 20.20 at DogA, The Norwegian Centre for Design and Architecture, Hausmanns gate 16, 0182 Oslo.

Come join us!

© Riitta Ikonen & Karoline Hjorth


5 responses to “Eyes as Big as Plates ready for Pecha Kucha Oslo”

 1. Hei, har dere vurdert å lage en bok av alle disse flotte fotografiene dere har tatt?
  Tente skikkelig på prosjektet deres da jeg så dere på “Nasjonalgalleriet” 🙂

  1. Hei Thea! Så gøy å høre at våre krumspring på myra ble satt pris på, tusen takk! (Hvilken Thea er det forresten?)

   Vi planlegger å utvide serien i sommer (til utstillinger i høst og neste vinter), og det hadde jo selvsagt vært veldig gøy med bok også- man må bare være ekstra ivrig på prosjektstøttesøknader…

   God fredag til deg!

   Karoline

   1. Hvilken Thea? Tja, det var et ganske stort og grunnleggende spørsmål. Men det er ingen Thea som du kjenner, om det var det du mente. Jeg ble bare oppmerksom på deg og Riitta Ikonen gjennom Nasjonalgalleriet. Også fant jeg ut at jeg bare måtte gi dere en tilbakemelding på det dere har gjort : )

    Så spennende med utviding av serien da! Regner med det kommer oppdtaringer på hvor og når på bloggen. Så jeg skal følge med!

    Keep up the good work, og god helg! : )

   2. karolinehjorth Avatar
    karolinehjorth

    Hehe, fint, stort og grunnleggende spørsmål. Men det var det jeg funderte på ja, om det var en kjent Tea eller ei. Uansett veldig stas med respons og jeg skal passe på å oppdatere så fort det er noe nytt under oppseiling. Fortsatt herlig søndag i sola!

   3. Gleder meg til fortsettelsen!
    God søndag til deg og! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: