Fanfare # 2

FANFARE #2 er i salg, løp og kjøp på Narvesen / Tronsmo/ Big Dipper/ Tiger/ Litteraturhuset/ Tanum Oslo City © Fanfare
FANFARE #2 er i salg, løp og kjøp på Narvesen / Tronsmo/ Big Dipper/ Tiger/ Litteraturhuset/ Tanum Oslo City © Fanfare

“Når kongen kommer til Åmli, spiller Jonas Alaska. Fotograf Karoline Hjorth reiste til New York, men endte opp med å kle opp gamle seniorhelter i natur. Ingvild Schade måtte flytte fra Drammen for å debutere som forfatter – med en bok om Drammen og drammensere.”

FANFARE #2 BYGDEKULTUR inneholder i tillegg bidrag av og om blant annet: Ole Robert Sunde, Tor Åge Bringsværd, Charlotte Rostad, Bendik, Biri-tapet, Kaja Schjerven Mollerin, Linn Rottem, Katrine E. Strøm, Suttungbevegelsen, Maria Tryti Vennerød, LOPI, Mikkel Bugge, Jannicke Systad Jacobsen, Kval&Actionfilm, Norsk Rockforbund.

FANFARE #2 er i salg fra 1.september.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: