Velkommen til åpning av Sommerutstillingen 2014 ved Kunstmuseet Nord-Trøndelag

Velkommen til utstillingsåpning, lørdag 5. juli kl 13.00.

Kunstmuseet Nord-Trøndelag viser verk av de nominerte søkerne til Nord-Trøndelag fylkes arbeids- og reisestipend: Karoline Hjorth • Liv Rygh • Vemund Thoe • Jiri Havran • Idun Baltzersen • Gelawesh Waledkhani.

Kurator for utstillingen Trix Scherjon står for den offisielle åpningen, musikalsk innslag ved Fred Friedstone’s. Utstillingen står fram til 7. september og Kunstmuseet Nord-Trøndelags åpningstider er: Tirs-tors 11.00-16.00 • fre 11.00-15.30 • lør-søn 11.00-14.00 • man – stengt.

Velkommen!

Åtte verk fra Eyes as Big as Plates stilles ut sammen med verk av Liv Rygh, Vemund Thoe, Jiri Havran, Idun Baltzersen og Gelawesh Waledkhani. Eyes as Big as Plates # Halvar (2011) © Karoline Hjorth & Riitta Ikonen.
Åtte verk fra Eyes as Big as Plates stilles ut sammen med verk av Liv Rygh, Vemund Thoe, Jiri Havran, Idun Baltzersen og Gelawesh Waledkhani. Eyes as Big as Plates # Halvar (2011) © Karoline Hjorth & Riitta Ikonen.
Eyes as Big as Plates # Erna (2013) © Karoline Hjorth & Riitta Ikonen.
Eyes as Big as Plates # Erna (2013) © Karoline Hjorth & Riitta Ikonen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s