Eyes as Big as Plates på turné med Nasjonalmuseet

I samarbeid med Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design er Eyes as Big as Plates klar for turné med vandreutstillingen Øyne så store som tinntallerkener. Utstillingen er en del av Nasjonal Ressursbank DKS og skal besøke 5-7. klassinger over hele landet de neste to årene.

Tusen takk til Nasjonalmuseets strålende prosjektgruppe: Ann Kristin Sørli (prosjektleder), Nina Denney Ness (kurator/formidlingsansvarlig), Ragna Jacobsen (utstillingsdesign), Nicholas S. Hellsegg (AV), Christopher Gjerde (utstillingsteknikk) og Ida Bronken (konservator). Les mer om utstillingen og hvordan man melder seg på her!

dks_01_hjorth
Forberedelser i Nasjonalmuseets verksted med formidlere Jørn Liebezeit og Torhild Grøstad, prosjektleder Ann Kristin Sørli og kurator/formidlingsansvarlig Nina Denney Ness © Karoline Hjorth
Formidling med elever fra Tåsen Skole. Foto: Nasjonalmuseet / Frode Larsen
Formidling med elever fra Tåsen Skole. Foto: Nasjonalmuseet / Frode Larsen

I forbindelse med produksjonen av utstillingen hadde vi i fjor vinter med oss Nicholas Hellsegg fra Nasjonalmuseet på tur til Yorkshire for å filme hvordan vi jobber. Her er noen klipp fra vår dag med Val i Ilkley Moors:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d