Østlandsutstillingen 2017 – Velkommen til seminar og utstillingsåpning lørdag 11 mars

Et utdrag fra serien Billett Merket er med i Østlandsutstillingen 2017, som åpner lørdag 11 mars. Velkommen til seminaret “Ord i billedkunst” som arrangeres i forbindelse med åpningen, hvor jeg presenterer et utvalg bilder og tekster fra Billett Merket, Mormormonologene, Time is a ship that never casts anchor og Eyes as Big as Plates, som på ulike vis kombinerer iscenesatt fotografi, dokumentar og tekst. Innlegget vil fokusere på styrkeforholdet mellom ord og bilde og det potensialet som ligger i friksjonen mellom disse. Andre foredragsholdere er Ida Skjelderup,  Mattias Cantzler, Siri Harr Steinvik og Narve Hovdenakk. Seminaret starter kl 11 og utstillingen åpner kl 14.

Østlandsutstillingen 2017 vises i:
Hedmark Kunstsenter:       11.03. – 07. 05.2017
Buskerud Kunstsenter:      23.05. – 18.06.2017
Østfold Kunstsenter:           09.09 – 22.10.2017

Vi møttes på SOL-chatten første gang i 2004. Det var jeg som tok kontakt med Sidsel fordi jeg var så nysgjerrig på hvem denne SOL1 var. Jeg lurte på hvorfor hun ikke hadde skrevet solen i bestemt entall, hvilken symbolikk det var i det, og dessuten at ordet sol hørtes ut som et lyst sinn. Navnet påvirker en del. Enkelte hopper man bare over, for eksempel de som har valgt et nickname som Elvis59 eller Norton 65-modell.
“Vi møttes på SOL-chatten første gang i 2004. Det var jeg som tok kontakt med Sidsel fordi jeg var så nysgjerrig på hvem denne SOL1
var. Jeg lurte på hvorfor hun ikke hadde skrevet solen i bestemt entall, hvilken symbolikk det var i det, og dessuten at ordet sol
hørtes ut som et lyst sinn. Navnet påvirker en del. Enkelte hopper man bare over, for eksempel de som har valgt et nickname som
Elvis59 eller Norton 65-modell.” Trond, fra serien Billett Merket  © Karoline Hjorth

e-Invitasjon - Østlandsutstillingen 17-5

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d