Ny bok! Algoritmeanekdoter – beretninger om kjærlighet på nett

(For English, see below)

Etter en fascinerende personlig seilas blant algoritmer og datingapper, har jeg innimellom andre prosjekter de siste årene også arbeidet med en portrettserie av nettdatere. Resultatet av dette arbeidet skal lanseres i boka Algoritmeanekdoter – beretninger om kjærlighet på nett, med slippfest torsdag 31.01 kl 18.00 på Dattera til Hagen!

Forlaget Press er utgiver og boka består av monologer, miljøportretter og morgenportretter av fjorten rause og modige sjeler som sa ja til min forespørsel om å få overnatte hjemme hos dem, og ja til å bli fotografert i deres første våkne sekunder av dagen. Boka er mitt forsøk på å skildre et tilsynelatende kaldt nettdatingunivers i en mer intim, beskjeden og ærlig ‘innerlomma-bok’ om moderne kjærlighet og algoritmenes uransakelige veier.

Hjertelig velkommen til boklansering med mye kjærlighet i luften, gode samtaler på scenen med noen av de portretterte, og rundhåndet signering av bøker! Les mer om programmet her.

Tusen takk til Fritt Ord, Norske Billedkunstneres Vederlagsfond og Det faglitterære fond for at denne boka fikk muligheten til å se dagens lys.

—-

English:

My new book Algoritmeanekdoter (eng: Algorithm Anecdotes), featuring monologues and portraits of online daters in Norway, will be released Thursday this week! Read more about the project in English here, and if you happen to be in Oslo on January 31st, come and join the party at Dattera til Hagen!

Utvalg morgenportretter fra serien Algoritmeanekdoter: Lotte, Anton & Lotte Lovise

One response to “Ny bok! Algoritmeanekdoter – beretninger om kjærlighet på nett”

  1. Bravvo Karoline😘❤️😘

    søn. 27. jan. 2019 kl. 13:22 skrev Karoline Hjorth :

    > karolinehjorth posted: “(For English, see below) Etter en fascinerende > personlig seilas blant algoritmer og datingapper, har jeg innimellom andre > prosjekter de siste årene også arbeidet med en portrettserie av nettdatere. > Resultatet av dette arbeidet skal lanseres i boka Algo” >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: