FANFARE #4

Torsdag 4.september slippes det nye nummeret av FANFAREWurst i Oslo. Jeg bidrar med nytt materiale fra Billett Merket, en ny portrettserie om nettdatere.

Fanfare skriver om nummer fire: #4 dreier seg om bullshit. Målet er ikke å vise frem all bullshiten som omgir oss daglig, men via dritten peke på noe som forhåpentligvis kan kalles kvalitet. Nummeret inneholder blant annet en reise til de klarsynte for å finne ut av hvordan framtidens kultur-Norge vil se ut, et fotokunstprosjekt om nettdatere, et hjemmelaget musikksjangerspill og en serie dobbeltportretter der hvert intervjuobjekt skrives ut i både en tabloid og en smal vinkling.

Blant bidragsyterne i #4 er:

Anna Kleiva, Agnes Ravatn, Bård Torgersen, Edy Poppy, Eirik Kydland, Farao, Filip Roshauw, Fredrik Høyer, Hisham Zaman, Jon Refsdal Moe, Julian Blaue, Karoline Hjorth, Kristian Wiese, Nils Bech, Thomas Ekström og Trude Marstein

Slippfest fra kl 19.00, Wurst, Torggata 11, Oslo.

© Fanfare
© Fanfare
Billett Merket Trond © Karoline Hjorth
Billett Merket Trond © Karoline Hjorth
Billett Merket Anton © Karoline Hjorth
Billett Merket Anton © Karoline Hjorth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: