Bjørka 15 år – Jubileumsutstilling og kalas

Stiftelsen Bjørka har siden oppstarten i 1998 vært et produksjonssted og atelierfellesskap for billedkunstnere som arbeider med kamerabasert kunst i Oslo. Vi feirer 15-åringen med en utstilling på visningsstedet Oslo Prosjektrom i Platous gt. 18. Etter åpningen blir det fest i det gamle LabDoka-lokalet i bakgården til Bjørka.

Deltagende kunstnere: Signe Marie Andersen – Katharina Barbosa Blad – Morten Borgestad – Adrian Bugge – Ingrid Eggen – Line Fasteraune – Frode Fjerdingstad – Christina Leithe Hansen – Jason Havneraas – Karoline Hjorth – Una Line Hunderi – Hilde Kjøs – Ingvild Brekke Myklebust – Jon Marius Nilsson – Edla Netland – Dag Nordbrenden – Ulla Schildt – Marit Silsand – Ingrid Styrkestad – Siri Ekker Svendsen – Istvan Virag.

Utstillingen står til 5. oktober og er åpen torsdager fra kl 15-19, lør-søn kl 12-17.

Velkommen til åpning og fest i morra, torsdag 18. september kl 18!

Bjørka-15-år_siste

One response to “Bjørka 15 år – Jubileumsutstilling og kalas”

 1. Lykke til i morgen!!
  Tusen takk for flotte bilder av Siri !! Hun er kjempeflott!
  Og du er kjempeflott også!
  Veldig glad i deg!
  mammaklem

  Fra: Karoline Hjorth [mailto:comment-reply@wordpress.com]
  Sendt: 17. september 2014 13:29
  Til: Hjorth Eli Jahn
  Emne: [New post] Bjørka 15 år – Jubileumsutstilling og kalas

  karolinehjorth posted: ” Stiftelsen Bjørka har siden oppstarten i 1998 vært et produksjonssted og atelierfellesskap for billedkunstnere som arbeider med kamerabasert kunst i Oslo. Vi feirer 15-åringen med en utstilling på visningsstedet Oslo Prosjektrom i Platous gt. 18. Ette”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: