STAUP Skulpturfestival 2015

Skulptur- og installasjonsutstillingen STAUP 2015 åpner  idag, lørdag 6. juni kl 16.00 med tre verk fra Eyes as Big as Plates i en stor utendørs skulpturpark. Utstillingen er en oppfølger av STAUP 2013 og organiseres av Levanger Kunstforening i samarbeid med Staups venner og Levanger kommune. Utstillingen er kuratert av Trix Scherjon med ‘barnet’ som overordnet tema, og vil stå fram til 13. september.

Andre medvirkende kunstnere er Jan Erik Evjen, Vigdis Haugtrø, Karin Aurora Lindell, Per Lysgaard, Gerald Siler, Tore Reisch, Randi Lium, Errol Fyrileiv, Bjørg Nyjordet og Magnar Gilberg, Anne Marie Hagerup og Folke Fjällström.

Utstillingsåpning førstkommende lørdag kl. 16.00, med musikalske innslag fra Frode Fjellheim og omvisning i utstillingen ved Trix Scherjon. Forfriskninger og snacks fra Line Hofstad.

Velkommen!

Eyes as Big as Plates # Dorete © Karoline Hjorth & Riitta Ikonen
Eyes as Big as Plates # Dorete © Karoline Hjorth & Riitta Ikonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: