Woody fra Eyes as Big as Plates klar for fasaden på Flytogterminalen med Rom for Kunst på Oslo S

Rom for kunst er den temporære kunstsatsingen til Rom Eiendom AS på Oslo S. Mer enn 100 prosjekter har vært vist siden 2001 og neste ut er Eyes as Big as Plates‘ egen Woody! Intensjonen med Rom for kunst er å skape positive kunstopplevelser for de mange besøkende på Oslo S og Kulturbyrået Mesén er kurator og produsent/prosjektleder for satsingen.

Woody ser fram til å ønske alle reisende bon voyage og kan nytes i storformat fra og med førstkommende fredag den 21. august og til slutten av februar 2016. For mer informasjon, se Rom for kunst – Woody.

Velkommen og god reise!

Eyes as Big as Plates # Woody (New York, 2013) © Karoline Hjorth & Riitta Ikonen
Eyes as Big as Plates # Woody (New York, 2013) © Karoline Hjorth & Riitta Ikonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: