Oslo Open 2018 på Atelier Nord ANX: ORP2-utstillingen IV og Open Video VIII

I forbindelse med Oslo Open 2018 deltar kunstnere med tilhold i atelierfellesskapet Olaf Ryes Plass 2 (ORP2) i en gruppeutstilling på Atelier Nord ANX, ORP2-utstillingen IV. Samtidig vises videoprogrammet Open Video VIII kuratert av Janne Talstad.

Følgende kunstnere fra Olaf Ryes plass 2 deltar i ORP2-utstillingen IV: Aleksander Johan Andreassen, Yngvild Færøy & Søssa Jørgensen, Siri Harr Steinvik & Narve Hovdenakk, Sindre W. Goksøyr, Hans Christian Borchgrevink Hansen, Karoline Hjorth & Riitta Ikonen, Iselin Kleiva, Simen Engen Larsen, Anna Christina Lorenzen, Marit Roland, Camilla Skibrek, Ellen Henriette Suhrke og Janne Talstad.

Velkommen til utstillingsåpning fredag 20.04, kl 18. Performance med Disneyland after Dark (Marte Hodne Haugen/Camilla Barratt-Due) og Jóhanna Ellen Ríkharðsdóttir kl. 18.30

Dato: 21.04. – 16.05.18
Sted: Atelier Nord ANX, Olaf Ryes plass 2 (inngang Sofienberggata)
Åpningstider: 12 – 20 under Oslo Open (21.04 – 22.04.18). Torsdag og fredag 15-18, lørdag og søndag 13-18, i resten av utstillingsperioden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d