Gull til Eyes as Big as Plates under Årets vakreste Bøker 2018!

Årets vakreste Bøker ble i år gjennomført for 85. gang, og under gårsdagens prisutdelig ble Eyes as Big as Plates tildelt gull i kategorien for bokomslag

Hurra og gratulerer til hver av de 16.000 bregnene og vårgrønne bladene som gjorde hvert omslag unikt, tusen takk til Forlaget Press, designer Greger Ulf Nilson, Bokbinderiet Johnsen, repro-teamet ved JK Morris Production, Gøteborgstryckeriet, alle de 555 Kickstarter-supporterne, og ikke minst til min medsammensvorne Eyes as Big as Plates partner-in-crime, Riitta Ikonen, for klokketro på et halsbrekkende bokprosjekt!

Av totalt 280 innsendte bidrag i 2018 fikk 55 bøker pris i år. Bidragene i konkurransen representerer vår tids viktigste aktører innen bokdesign og illustrasjonskunst, og er den eneste konkurransen som fokuserer på den visuelle siden av boken; design, illustrasjon, typografi, struktur og materialbruk.

Alle de 55 vinnerbøkene stilles ut i Grafills lokaler R21, utstillingen åpner i dag, torsdag 26. april, og står til 20. mai. Bøkene drar så til Litteraturfestivalen på Lillehammer, og senere på rundreise til utvalgte norske byer.

Velkommen til utstillingsåpning
Torsdag 26. april kl. 12.00-14.00
Grafill R21, Rosenkrantz gate 21, Oslo

One response to “Gull til Eyes as Big as Plates under Årets vakreste Bøker 2018!”

  1. Eli Jahn Hjorth Avatar
    Eli Jahn Hjorth

    Et så stolt😘😘😘👏👏👏Se Mail fra meg

    tor. 26. apr. 2018 kl. 10:20 skrev Karoline Hjorth :

    > karolinehjorth posted: “Årets vakreste Bøker ble i år gjennomført for 85. > gang, og under gårsdagens prisutdelig ble Eyes as Big as Plates tildelt > gull i kategorien for bokomslag! Hurra og gratulerer til hver av de 16.000 > bregnene og vårgrønne bladene som gjorde hvert omslag ” >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: