Bjørka verksted for kamerabasert kunst feirer 20 år

Stiftelsen Bjørka feirer 20 år som kunstnerdrevet verksted for fotografi, og inviterer til lanseringsfest på Fotogalleriet med visning av medlemmenes bøker og publikasjoner, samt nyproduserte plakater. I samarbeid med fotoavisa Uncertain States / Scandinavia vil det også lanseres en gratis jubileumsavis som gir en introduksjon til medlemmenes kunstnerskap.

Åpent hus – velkommen!

Terje Abusdal, Signe M. Andersen, Rodrigo Solis Aguilera, Katharina Barbosa Blad, Morten Borgestad, Adrian Bugge, Ingrid Eggen, Linda Bournane Engelberth, Christina Leithe Hansen, Jason Havneraas, Karoline Hjorth, Preben Holst,Heini Hölttä, Kristina Kvalvik, Rebecca Shirin Jafari, Marte Danielsen Jølbo, Ingvild Brekke Myklebust, Dag Nordbrenden, Jon Marius Nilsson, Brian Cliff Olguin, Marit Silsand, Line Fasteraune, Charlie Fjätström, Istvan Virag, Heidi Sundby, Ulla Schildt, Siri Ekker Svendsen, Maya Økland.

Arrangementet er en del av Oslo Kulturnatt.

http://www.bjorka.org/

Jorunn (2018) from the series People of Dronningens gate © Karoline Hjorth & Riitta Ikonen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s